Navigatori që porosit dhe paguan kafen

Së shpejti në SHBA, në veturat e General Motors do të adoptohet një sistem multimedial i gjeneratës së fundit, i quajtur OnStar. Falë aplikacionit Marketplace mund të porositen kafe dhe të paguhen du...