FoldiMate, makineria që palos rrobat

Palosja dhe rregullimi i rrobave është një nga punët më të bezdisshme në shtëpi. Makineria e quajtur FoldiMate, u vjen në ndihmë çdokujt për palosjen e rrobave. Ajo pritet të dalë në shitje në vitin ...