Risi: Google Photos do të konvertojë dokumentet në PDF

Google Photos është një nga mënyrat më të lehta dhe më të mira për të fituar të gjitha pamjet që bëni me telefonin tuaj. Sot, Google bën të ditur risi të reja për këtë shërbim. Më interesantja është ...

Peisazhet që ofrojnë qetësi për sytë dhe zemrën…

‘Vala’, Arizonë, SHBA ‘Vala’ është gur ranor në SHBA në kufirin e Arizonës dhe Utah-s. Ky vend është i njohur për shkak të formave shumëngjyrëshe. Parku ‘Hitachi’, Japoni Ky park gjendet në lindje të...

Të jesh fotograf nuk është e lehtë…

Për të realizuar një fotografi nga perspektiva e duhur, fotografët shumë herë vihen para situatave të vështira. Fotografët mund të kalojnë javë të tëra në zona të rrezikshme, vetëm për të kapur një p...