VISARE SHQIPTARE – PEQINI

Visaret ju sjellin qytetin e Peqinit, qytet i cili ka ekzistuar njeheresh me qytetet me te lashta te vendit tone. I ftuar drejtori i arsimit dhe kultures ne bashkine e Peqinit z. Genc GRIPSHI