Reflektim, dora që jep ndihmë dhe gërvishja

Një plak i urtë i ulur në breg të lumit vuri re një mace që kishte rënë në ujë dhe po mbytej. Ai vendosi ta ndihmojë atë mace dhe ja zgjati dorën, por macja e frikësuar e gërvishti. Plaku, për një mo...