“Nën flamujt e melankolisë”, poezi nga Migjeni

Nën flamujt e melankolisë Në vendin tonë kudo valojnë flamujt e një melankolie të trishtueshme… …dhe askush s’mund të thote se ketu rron nje popull qe ndërton diçka të re. Aty ketu në hijet e flamujv...