Si të jeni më pozitiv në jetë?

Qëndroni larg thashethemeve, mos e humbni kohën Ji vetvetja Përqafo të paktën 3 njerëz Bëj të paktën një gjest mirësie Mos u grindni me të tjerët Buzëqeshni me shumë Qëndroni më aktiv

10 minutat vendimtare të mëngjesit

Zgjedhja e një toni pozitiv dhe produktiv për ditën është e thjeshtë dhe merr vetëm 10 minuta. Kështu thonë studimet e ndryshme të cilat rendisin 10 gjërat më të rëndësishme që duhen bërë në 10 minut...