Pse duhet të lexoni para gjumit

Libri është miku më i mirë e gjëja më e shëndetshme  për ta filluar dhe mbyllur ditën tënde. Leximi është një nga aktivitetet që nuk sjell kundër-ndikime. Mund të bëhet kudo dhe në çfarëdolloj moment...