RADIO SPEKTRUM (VIDEO)

Jeni duke punuar? Kjo nuk ju pengon Të na dëgjoni 96.4 FM Frekuenca e duhur!

KUDO DHE KURDO (VIDEO)

Kudo dhe kurdo Për të gjithë familjen Gjithmonë pranë jush Radio Spektrum 96.4 FM Frekuenca e Duhur