PE miraton rezolutën për Kosovën

Qeveria e Kosovës ka mirëpritur miratimin e rezolutës nga Parlamenti Europian, në sesionin plenar në Strasburg, ku me 403 vota pro, 130 vota kundër dhe 104 abstenime u vlerësua progresi që ka bërë Ko...