Dialektika e jetës!…

E pyesin një dijetar se ku e bazonte punën e tij dhe ai i përgjigjet: -E kuptova që rizkun(caktimin) tim nuk mund ta hajë askush tjetër përveç meje, ashtu siç nuk më vjen mua rizku i të tjerëve dhe k...