Sa shpesh duhet t’i lani jorganët dhe çarçafët?

Larja e rrobave shtëpiake është e nevojshme. Ekspertët thonë se mesatarisht në një natë gjumë ne djersijmë 25 ml për orë.  Nga shtrati tek perdet e dushit, zbuloni se sa shpesh duhet t’i lani këto rr...