Lëngu i shegës dhe vlerat e tij të shumta

Shega është një ndër frutat që  shëron disa lloje sëmundjesh.  Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet fjalë për një nga lengje më shëruese në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiov...