Miliarderi vs socialisti

Ajo që bashkon Donald Trump me Bernie Sanders, përveç fitoreve në kampet respektive në zgjedhjet paraprake në New Hampshire, është vendlindja dhe…asgjë më tepër. Dy njujorkezët triumfuan përbal...