“Te mbaj ne duar”-Xhevahir Spahiu

Të mbaj në duar Të mbaj ne duar, dashuria ime. Krijesë prej qelqi me shkëndijime yjesh. Kam frikë.. Kam frikë se mos më bie dhe thyhesh.