Peshkimi me magnet, i riu gjen “thesarin” në liqen

Adam Hastings ka gjetur një mënyrë të ndryshme për të peshkuar. Në vend të grepit ai përdori magnetin në mënyrë që të kapte objektet metalike në fund të një liqeni. Peshkatari 22 vjeçar arriti të nxi...

S’mund ta blesh dot kohën!

Kurse kohën dhe jo paratë, sepse me kohë i fiton paratë, kurse me para s’mund ta blesh kurrë kohën!

Dituria është thesar!

Dituria është një thesar, gjithmonë njerëzia aty ka marrë. Është një thesar i pafund, për të marrë prej saj duhet mund!