Spanjë, hapet universiteti i parë islamik

Me iniciativën e Universitetit Islamik të Minesotës (SHBA) që drejtohet nga teologu dhe juristi i njohur arab Waleed Al-Maneese, në San Sebastian, rajonin bask të Spanjës, është hapur Universiteti i ...