Venecia së shpejti do të “zhduket” nën ujë!

Shkencëtarët e Institutit Kombëtar Italian të Gjeofizikës dhe vullkanologjisë thonë se niveli i ujit në 1000 vitet e fundit është rritur me 30.5 centimetra, që do të thotë se Venecia mund të “zhduket...