10 sëmundjet që “shëron” buzëqeshja

Thonë që buzëqeshja të zgjat jetën. Të qeshurit është i domosdoshëm për çdo njeri, pasi ndikon direkt në humorin e tij.

Më poshtë do të lexoni disa nga 10 sëmundjet që i ‘shëron’ buzëqeshja

1. Buzëqeshja na zbukuron

2. Buzëqeshja ndryshon humorin

3. Buzëqeshja heq stresin

4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet

5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut

6. Buzëqeshja është ngjitëse

7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua ‘hequr’ vitet

8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm,

9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën

10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive

Pin It