“Defekt-teknik”, anti-portali i letërsisë dhe artit të vërtetë nga Arlinda Guma

Ishim në studio më shkrimtaren Arlinda Guma e cila na njohu me anti-portalin e saj letrar, defekt-teknik. Një faqe dedikuar letërsisë së mirëfilltë, më mesazhe të vërteta e të qenësishme, që mbase pa dashje e kemi lënë në harrese. Arlinda ka krijuar faqen e cila i mungonte asaj, por dhe atyre që duan letërsinë e vërtetë, artin e gjithëkohshëm. Mos e humbisni bisedën, pas pak në Spektrum, 96.4 mghz. Arlinda Guma #defekt_teknik #art #letersi #vlera

https://soundcloud.com/spektrum-group/defekt-teknik-anti-portali-i-letersiae-dhe-artit-te-vertete-nga-arlinda-guma

Pin It