Dituria është dielli i shpirtit…

-Si të jenë mësuesit që frekuenton, do të jenë shkronjat që mëson.

-Kultura nuk ka peshë, është një thesar që mbartet kudo me lehtësi.

-Kush bën një pyetje, është në gjysmë të rrugës për t’u bërë i ditur.

-Dituria është thesari më i çmuar, sepse as nuk blihet as nuk dhurohet, as vidhet as konsumohet.

-Dituria është dielli i shpirtit.

-Mësimi është hapi i parë, jeta është hapi i dytë.

-Mos mëso për shkollë, po pvr jetë.

-Metoda më e mirë e edukimit është të mendosh mirë dhe të punosh në mënyrë aktive.

Pin It