Ende nuk janë ngopur…

Jahja ibn Muadh i shkruan një letër Ebu Jezid Bistamiut dhe i thotë: Ndjehem shumë i dehur, ngaqë kam pirë papushim nga gota e dashurisë së Tij (Allahut). Ebu Jezidi i kthen përgjigje: Të tjerë përveç teje kanë pirë nga detet e qiejve dhe të tokës dhe ende nuk janë ngopur, por thonë: “A ka akoma?”

Pin It