Gropa ka edhe në rrugët e New Yorkut, por atje mbjellin lule!

Gropat në rrugë janë një problem kudo në botë dhe të tilla gjenden edhe në qytetin që nuk fle kurrë, New York.

 I mërzitur nga kjo situatë një drejtues mjeti vendosi që t’i mbushi vetë gropat.

Zgjidhja e Coby Persin ishte të mbillte lule në mes të rrugës, e me këtë të jepte edhe një mesazh.

Pin It