Historia e suksesit të kompanisë “Genuine Effect”

Elda Gjoka, themeluese e Agjencisë së Marketingut “Genuine Effect”, e ftuar në emisionin “Histori Suksesi” në Radio Spektrum, ndan për të gjithë dëgjuesit sfidat e akualitetit të sotëm në fushën e marketingut, reklamës, marrëdhënieve me publikun, organizimit të eventeve etj.

Ndër të tjera ajo na njeh me historinë e themelimit, zhvilimit dhe suksesit të kësaj kompanie në sipërmarrjen private në vendin tonë.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni emisionin e plotë.

https://soundcloud.com/spektrum-group/genuine-effect-prezantohet-ne-histori-suksesi

Pin It