“Ishujt në qiell”, ofrojnë 11 pamjet më të bukura në botë

“Ishujt në qiell” është libri me fotografi i Taschen, që përmban pyje, kopshte, pishina buzë ndërtesave të mëdha, hapësira në natyrë si dhe ambiente shumë të bukura.
“Tërheqja nga pamja prej së larti e një vendi me siguri ndikon në psikologjinë e njeriut duke ofruar një ambient për të medituar ose për të shpëtuar nga zhurma e qytetit, të paktën për pak kohë,” – shkruan Philip Jodidio, redaktori i librit.

273142

273138

273139

273140

273141

273148

273143

273144

273146

273147

 

Pin It