“Ka një forcë shtytëse më të fortë se avulli, se elektriciteti dhe se energjia atomike: vullneti”-Albert Einstein

Ka një forcë shtytëse më të fortë se avulli, se elektriciteti dhe se energjia atomike: vullneti

Gjëja më e rëndësishme në jetë është të siguroheshqë gjëja më e rëndësishme të mbetet e tillë

Përpiqu të jesh një vlerë, jo në sukses

Toka është një vend i bukur, për të cilën ia vlen të luftohet.

 

Albert Einstein

Pin It