Lexoni, lexoni, lexoni!

“Lexoni, lexoni, lexoni. Lexoni gjithçka – shkarravina, klasikët, të mirët dhe të këqijtë, dhe shihni se si ia kanë dalë ata. Ashtu si një marangoz i cili punon si një nxënës dhe studion mjeshtrin. Lexoni!

– William Faulkner

Pin It