COVID-19 imponon modele të reja në arkitekturë

Kushtet e reja sociale që na ka imponuar COVID-19, ka bërë që çdo fushë e jetës të ridimensionohet në përputhje me ruajtjen e sigurisë personale të individit. Rregulli 1 metër larg njëri-tjetri ka bë...

Askush si CR7, 50 gola në 3 kampionate të ndryshme

  Me 2-golëshin e shënuar mbrëmjen e djeshme ndaj Lazios, Cristiano Ronaldo është bërë kështu futbollisti i vetëm në histori të futbollit i cili shënon 50 gola në 3 kampionate të ndryshme, përka...

Kënaqja me caktimin e Allahut

Kënaqësia në atë që është caktuar i mundëson njeriut të ngjitet në nivelet më të larta të besimit dhe të sinqeritetit. Disa njerëz dëshirojnë t’i gjejë vetëm e mira, t’u ndodhin vetëm gjëra të këndsh...

Tirana kampione pas 11 vitesh

Emanuel Egbo ka bërë mrekullinë këtë sezon me bardheblutë e kryeqytetit, të cilët falë edhe rezultatit të Vllaznisë, janë shpalluar kampionë të Kategorisë Superiore matematikisht. Ky trofe i cili rik...

Parimi kuranor i shuras (këshillës – konsultimit)

Komentimi i ajetit 159 të sures Ali Imran Një prej tipareve themelore, nëse jo më i rëndësishëm i sistemit islam të organizimit të aktiviteteve sociale dhe nevojë e komunitetit është institucioni i s...

Botohet libri “Ilmihal për fillestarë”

Doli nga shtypi libri “Ilmihal për fillestarë”, botim i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Ky ilmihal është produkt i një pune të gjatë, ku përveç literaturave bazë për hartimin e tij, i jemi referua...

Në bregun e lumturisë!

Njeriu është një kalimtar në këtë botë, edhe pse shumë herë mund ta harrojë këtë. Destinacioni i tij është përjetësia, ndërsa në këtë botë ai i ngjan pasqyrës ku reflektohen manifestimet dhe arti i Z...