Londër, kryeministrat e Ballkanit bashkë për biznesin

kryeministrat-e-vendeve-t-euml-ballkanit-per-euml-ndimor-t-euml-bashk-euml-punohet-p-euml-r-t-euml-mir-euml-n-e-rajonit_hd

Kryeministrat e Ballkanit Perëndimor, mes të cilëve edhe ai shqiptar z. Edi Rama, mblidhen nesër në kryeqytetin britanik Londër për të diskutuar rreth investimeve dhe mundësive që ofrojnë për biznes në vendet respektive. Takimi i dytë i këtij lloji, pas atij të shkurtit të  2014-ës organizohet nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Krahas Shqipërisë, gjithashtu pjesë e nismës janë Bosnja, Krocia, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Serbia.

Pin It