Luxafor, pajisja që tregon gadishmërinë për të folur me kolegët

IMG_8894-5-1500x630

Luxafor është një pajisje e vogël që lidhet me kompjuterin tuaj, ose nëpërmjet Bluetooth. Ajo vendoset në tavolinën e punës dhe u tregon kolegëve se kur jeni të gatshëm për të folur me ta dhe kur jo.

Luxafor mendon një situatë kur në një punë tuajën në Excel dhe kolegu vendos të bisedojë me ty për fundjavën. Por kur kalon tek tavolina juaj dhe shesh se drita e Luxafor është e kuqe, do të largohet pa thënë gjë. Ndoshta mund të të dërgojë një mesazh.

Ndër të tjera, Luxafor do të ketë dhe njoftim dixhital, për shembull për një event të shënuar në kalendar, apo do të pulsojë kur tju vijë një email me disa fjalë kyçe apo kur dera e zyrës është e hapur.

Çmimi i tyre do të nisë nga 17 dollarë.

Pin It