Mbi virtytet më të larta

Ka qenë Profeti Muhamed (s.a.s.) i pari që i ka kumtuar njerëzimit lirinë e vërtetë, që u ka bërë të ditura ndërgjegjeve se njerëzit janë të barabartë para të drejtës dhe ligjit, që e ka kërkuar epërsinë në moral, virtyt dhe devocion si dhe që e ka konsideruar adhurim thënien me zë të lartë të së vërtetës përballë mizorit dhe idesë së dhunës e padrejtësisë.

Pin It