Mos u dorëzoni!

Kur jeni duke kaluar nëpër një periudhë të vështirë, kur gjithçka duket se ju kundërshton… Kur mendoni se nuk mund të duroni dot më as edhe një minutë, mos u dorëzoni! Sepse ndoshta pikërisht ajo është koha dhe vendi ku do të ndryshojë rrjedha e gjërave!

-Mevlana

Pin It