Motive jete…

Flisni vetëm fjalë të bukura, duajini prindërit e respektojini të moshuarit, përkëdhelini fëmijët dhe ruajini lidhjet farefisnore. Mirësia ndaj të tjerëve është çelës për të qenë i respektuar dhe i dashur mes njerëzve. Zbukurohuni me fjalë te bukura dhe jini të butë e të paqtë me të gjithë! Vishni mantelin e modestisë dhe sinqeritetit dhe kushtojini rëndësi kohës dhe shëndetit tuaj. Mbi të gjitha lexoni, meditoni e jini falenderues!

Pin It