Nga data 1 shkurt përveç biletës, më shtrenjtë edhe abonetë

autobus1

Duke filluar nga data 1 shkurt, qytetarët në Tiranë që përdorin transportin urban do të paguajnë më shtrenjë përveç biletës, dhe për abonetë.

Për një abone linje, nga 900 lekë që kushton aktualisht, çmimi do të shkojë në 1 mijë 200 lekë. Çmimi i abonësë së përgjithshme nga 1 mijë e 200 lekë do të rritet në 1 mijë e 600.

Nuk ndryshon vetëm çmimi i abonesë për studentët, që kushton 600 lekë.

Pin It