Ngjyrat e shpresës

Shpresa është një qiri e cila ndriçon errësirën, është si një lule e cila na përcjell ëmbëlsinë e aromës së saj, na magjeps me bukurinë dhe ngjyrat e saj dhe na detyron që të bëjmë ç’mos që ta ruajmë ashtu siç është, duke e vaditur dhe kujdesur për të maksimalisht.

 

Pin It