Qindra gjuhë të heshtura të zemrës…

Dëgjo! Ndaloje të folurën dhe qëndro i mbyllur, në heshtje si një midhje që mban mbyllur guackën e saj… Sepse gjuha është armike e shpirtit miku im! Kur gjuha është e heshtur, fillojnë e flasin qindra gjuhë të heshtura të zemrës…

-Mevlana

Pin It