Rëndësia dhe kujdesi i një shëndeti të mirë oral

Shëndeti i gojës është një tregues i shëndetit të mirë fizik. Ndaj në ‘Spektrum Jetësor’ zgjodhëm të flisnim pikërisht për të.  Si të kemi dhëmb të shëndetshëm, aromë të mirë, sa herë duhet të shkojmë te dentisti etj.

Ishim në bisedë me Dr. Denada Buzi dhe Dr.Lerida Boçova.

Një shëndet oral i mirë përkthehet në një shëndet fizik të mirë.
Bëjini një të mirë vetes tuaj, Kujdesuni!

Intërvistën e plotë e dëgjoni në soundcloud.com

 

Pin It