Roboti Yape, postieri i bindur në Cremona të Italisë

Roboti më i ri në Cremona të Italisë është Yape dhe ai luan rolin e një postieri të bindur, duke transportuar pako të vogla nga një vend në tjetrin brenda qytetit.

Dërguesi shtyp adresën e tij dhe të marrësit dhe pret robotin që të vijë për të marrë pakon.

https://www.youtube.com/watch?v=zqkIKeVsn7Q

Pin It