Shpresa është si një lule…

Shpresa është si një lule e cila na përcjell ëmbëlsinë e aromës së saj, na magjeps me bukurinë dhe ngjyrat e saj.

Ajo na detyron që të bëjmë ç’mos që ta ruajmë ashtu siç është, duke e vaditur dhe kujdesur për të maksimalisht. Kapu fort pas shpresës që të jetosh të nesërmen dhe ti kapërcesh problemet e jetës!

Pin It