Lumturia qëndron te vepra e mirë!

      Një burrë pyeti një ditë një të mençur mbi ndryshimin mes lumturisë dhe vuajtjes. I mençuri iu përgjigj: “Po, do të të dërgoj t’i shohësh më sytë e tu njerëzit e vuaj...