Prag Bajramit…

Nga Ali Zaimi Ditët e Bajramit janë momente gëzimi dhe feste që Krijuesi i botëve i ka caktuar si të tilla. Ato mbartin në vetvete kënaqësinë e brendshme që buron prej zellit të përmbushjes së adhuri...

Prag Bajramit…

Nga Ali Zaimi Ditët e Bajramit janë momente gëzimi dhe feste që Krijuesi i botëve i ka caktuar si të tilla. Ato mbartin në vetvete kënaqësinë e brendshme që buron prej zellit të përmbushjes së adhuri...

Besimtarët myslimanë festojnë festën e Fitër Bajramit

Mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin e Fitër Bajramit në sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe qindra mijëra të tjerë në sheshet e çdo qyteti të vendit. Festimet e Fitër Bajramit kanë filluar q...

Atmosferë Ramazani dhe Bajrami

Të çelësh agjërimin me ushqim të mrekullueshëm Dashuria për ushqimin dhe rëndësia e konsumit, por edhe e mungesës së tij janë fokusi i muajit të shenjtë të Ramazanit dhe përfundimit të tij me festën ...