Biopsia tashmë dixhitale

  Sipas një studimi nga dy italianë tashmë biopsia mund të jetë dixhitale. Një teknologji dixhitale ku mund ‘të shohësh’ qelizat e tumorit një për një, të analizosh gjenet dhe mutacionet pa asnj...