Kush e fiton çmimin “dështimi i vitit” ?

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar janë në pritje të Topit të Artë. Njëri nga tre futbollistët do të kurorëzohet me çmimin prestigjoz fale performancës dhe suksesit gjatë vitit 2015. Por jo t...