Çaji i malit, mbrotjësi më i mirë gjatë dimrit

Çaji i malit është një barishte e cila rritet në mënyrë natyrale në male dhe njihet gjerësisht për vetitë mjekësore që ka. Kjo bimë njihet ndryshe me emrin Sideritis, rritet në lartësitë mbi 1000 met...

Efektet pozitive të çajit të malit kundër alzheimerit

Alzheimer prek mbi 30milionë të moshuar në mbarë botën. Pacientët fillojnë të humbin memorien dhe orientimin me kalimin e viteve. Janë disa ushqime që kanë treguar efekt parandalues për këtë sëmundje...