BE nxit dialog mes Shqiperise dhe Greqisë për Çamërin

Çështja e çamërisë është bërë sërish objekt problemesh midis Shqipërisë dhe shtetit fqinj Greqinë. Këtë herë në mes ka ndërhyrë edhe Bashkimi Europian. Një ditë pasi Athina Zyrtare reagoi ashpër pas ...

VISARET SHQIPTARE – ÇAMËRIA

Çamëria është zona ku historia flet më shumë se një herë. Shumë kanë folur për këtë zonë po pak prej tyre dinë ngjarjet e vërteta. Do të flasim në këtë visar pikërisht për të vërtetat dhe të bukurat ...