VISARET SHQIPTARE – ÇAMËRIA

Çamëria është zona ku historia flet më shumë se një herë. Shumë kanë folur për këtë zonë po pak prej tyre dinë ngjarjet e vërteta. Do të flasim në këtë visar pikërisht për të vërtetat dhe të bukurat e Çamërisë. Me të ftuarin, z. Klodian Shaqiri (avokat).

Pin It