Opera “Carmen” bën bashkë më të mirët e skenës

  Edhe pak ditë na ndajnë nga ngjitja në skenë e operës “Carmen”. Emocionet kanë përfshirë, jo vetëm stafin e Teatrit të Operës dhe Baletit që përfaqësohet në këtë premierë me ekselencën shqipta...