Kopenhagen, qyteti ku jeta vlerësohet!

Kopenhagen renditet si një nga qytetet më të shëndetshme dhe më të lumtura në botë.  Mbipesha dhe depresioni po rriten në mbarë globin, por jo në kryeqytetin e Danimarkës.Ka disa arsye përse ai është...

Danimarka, shteti ku rriten fëmijët më të lumtur

Sipas studimeve Danimarka ka rezultuar të jetë vendi më i lumtur në botë dhe sekreti i kësaj jete të lumtur qëndron në mënyrën si ata edukojnë fëmijën. • Fëmijët duhet të luajnë, dhe në Danimarkë ata...

Në Danimarkë studentët paguhen!

Të ndjekësh studimet e larta në Danimarkë jo vetëm që është pa taksa e kosto të tjera, por edhe shpërblehet. Qeveria daneze paguan me 1 mijë dollarë në muaj çdo student, që jeton e studion larg vendl...