Nis turizmi i bardhë, Dardha destinacioni i parë

Dimri po afron, i ftohti ka nisur po ashtu dhe reshjet e para të deborës në lartësitë malore. Dhe në këtë sezon të vitit, njerëzit frekuentojnë destinacionet e bardha. Dardha me dëborë është një prej...

Korça zgjohet e mbuluar me dëbore

Ndonëse jemi në stinën e pranverës, moti ka pasur “Çapkënllëqet” e tija. Qyteti i Korçës  është zgjuar këtë mëngjes i mbuluar me dëborë, kjo ka bërë që temperaturat të ulen ndjeshëm në vendet malore ...