5 këshilla si ta rinisni punën me dëshirë

Pushimet të gjithëve na pëlqejnë, por një ditë ato mbarojnë dhe do duhet të rinisim sërish nga puna. Ditët e para janë të vështira, megjithatë përshtatja ndodh shpejt. Ja 5 këshilla sesi ta filloni m...

Si t’i bindim fëmijët të lexojnë

  Fëmijët krahas përdorimit të teknologjive të reja dhe kërkimit në internet, duhet që të mbajnë lidhje të forta me librin. Në lidhje me këtë më poshtë do të keni disa këshilla  të thjeshta:    ...